Medicina Muncii

Servicii complete de medicina muncii în Bucuresti


Seatbelt Consulting va pune la dispozitie servicii complexe care acopera tot ce tine de protectia, securitatea si medicina muncii în Bucuresti. Pe piata de servicii de medicina muncii din Bucuresti, partenerul nostru, Anima Specialty Medical Services garanteaza o ofera profesionista si complexa de servicii.

Colaborarea cu un partener de încredere care gestioneaza profesionist servicii de medicina muncii este vitala pentru orice antreprenor care are în subordine angajati. În acest context, optiunea pentru o firma de protectia muncii serioasa, care presteaza servicii complexe, dar si adaptabile nevoilor clientului, înseamna economie de timp si resurse.

Oferta variata de servicii de medicina muncii


Prin partenerul nostru,  Anima Specialty Medical Services, firma noastra va pune la dispozitie un set complex de facilitati si servicii de medicina muncii în Bucuresti, dar si în provincie, Anima Specialty Medical Services lucrând, din 2014, cu 160 de clinici partenere pe tot teritoriul tarii.


Pe tronsonul de servicii de medicina muncii din Bucuresti, oferta Anima a fost gândita atât pentru persoane fizice, cât si pentru mediul corporate, firma putând sa onoreze  abonamente de servicii medicale oferite de companii angajatilor. Partenerul nostru furnizeaza servicii de medicina muncii si pentru asigurarile sociale de sanatate,  si pentru cele private.


 Pentru a consulta oferta completa si pentru a localiza centrele medicale detinute de Anima sau centrele  partenere ale companiei, va invitam sa vizitati sectiunea speciala dedicata acestor servicii.

Content

Acceseaza platforma
e-learning